понеделник, 21 септември 2009 г.

Peek- a- boo Card 2



Още една, малко по- различна, но отново Peek- a- boo Card. Схемата я има тук. Първата снимка е ужасна, но се оказа, че всички в разгънато положение са такива. На втората са по- реални цветовете.
Голямо рисуване, рязане и лепене падна :). А преди това пък часове наред се занимавах с разпечатката на двамата сладури. От цялата работа ми стана ясно едно- ако човек държи да използва акварелни моливи, то по- добре е да си купи печатите и да използва перманентно мастило. Самата аз отскоро имам такова, но виждам огромна разлика в сравнение с преди. Мастилото от разпечатката зацапва картинката и особено в областта на лицето това е проблем.
Много постна изглежда кутията и доста се чудих дали да не добавя някое цветче отвън, но в крайна сметка реших да не разсейвам драгия зрител с разни джвъчки.
Дъщеря ми остана очарована и попита: "За мен е, нали?". Как да и откаже човек :). Мъжът ми от своя страна си поигра и той на куклен театър и сподели, че щяло да бъде по- интересно, ако било обратно, няма да навлизам в подробности :))).

2 коментара:

Ivolina каза...

Страшна си. Как ги изработи тия красоти. Думи нямам.
А за отпечатването. Ти на какъв принтер отпечатваш картинките. Би трябвало ако е на лазерен да не се разлива черното. А на печатите цените виждала ли си ги?

Chiges каза...

Разпечатките са на лазерен принтер, но ако погледнеш отблизо бузите им чак сивеят, при това контурите дори не са толкова наситени. А на печатите им гледах цените- действат много вдъхновяващо :))).
Благодаря ти за милите думи.

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com