сряда, 23 септември 2009 г.

Sketchfest Sunday на Caardvarks




На първата снимка цветовете са по- близо до действителните, но пък липсват някои от детайлите и реших да добавя и една с по- разсеяна светлина.
И така- това е картичка по скеч от Caardvarks. Скеча много ми допадна и от няколко дни го държа активен в отделен прозорец, а снощи най- накрая намерих време за него. Струваше ми се, че няма какво да ме затрудни, едва ли не ми беше ясен резултата от самото начало, но пак в движение се наложи да променя някои неща. Защо при мен нещата стават все трудно? :) Поне след голямото обработване на картинки тези дни имам 5-6 такива на разположение. Трябва да призная, че оцветяването наистина е най- забавната част от всичко.
Хартиите са ми подарък от Иволина (много благодаря отново :)) и са толкова красиви, че напълно я разбирам как не и се режат :))).
Завъртулките са направени с част от новите ми материали, за които отдавна съм започнала да пиша публикация и все не мога да я довърша. Съвсем скоро няма да бъдат вече нови :).

4 коментара:

Nana каза...

Страхотна е! На мен точно днес ми присигнаха 4 печата Магнолия и само чакам да сготвя и сядам да им се радвам. :)
Чакам с нетърпение поста за заврънтулките!

Anniesartbook каза...

И аз чакам поста за заврънтулките! :-) Много свежа е картичката! :-)

Ivolina каза...

Картичката е прекрасна. Ти въобще напоследък все по-хубави започна да ги правиш.
И на мен ми стана интересно какво ще разкажеш за материалите.

Chiges каза...

Просто както в Автобиография на Б. Нушич исках да се похваля с новите си обувки :). Да не си помислите, че кой знае какво щях да пиша. Искаше ми се да споделя с всички новите ми придобивки, защото много им се радвах. И още им се радвам де :))).
Благодаря ви за добрите думи!

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com