понеделник, 9 ноември 2009 г.

Цветя и пеперуди





Картичката е заимствана от блога на Блещучка. Ако последвате линка, ще стигнете до първоизточника с пеперудите. Знам, че не блести с оригиналност моята реализация, но какво да направя като толкова много ми харесаха, а имах под ръка пеперуди и повод.
Всъщност ето я схемата. Понеже направих вътрешната част от картон 160 грама, реших да не правя 7 сгъвки, както е на схемата, а 5- иначе щеше да стане много дебело. С хартия може би няма да е толкова обемисто.
Във вътрешността има 10 цветя, които отпечатах с безцветен ембосинг- създадоха само релеф. Цветята, които съм добавила допълнително от цветна хартия, също са с безцветна пудра. Пеперудите са от първата ми и единствена за сега поръчка от etsy, за която бях писала по- рано.
От обикновена амбалажна хартия направих подаръчна торбичка, която украсих по подобен начин.
И накрая, но всъщност това е първото нещо, което се вижда- ужасните снимки. От толкова фотоапарати у дома, ми се наложи да снимам с телефон. Затова и направих такова подробно описание на картичката, защото нищо не се вижда. Дори цветовете са мътни и като че ги гледам през мъгла.
Ако някога ми се отдаде възможност, ще снимам с истински фотоапарат, но така или иначе ми се искаше да споделя с вас направеното, защото наистина се получи добре.

4 коментара:

Dimitrana S. каза...

И на мен много ми харесва :-)

Красива и нежна е картичката, Теди! Ефирна като пеперуда.. Наистина се е получила изключително добре!

Поздрав и :-)

Chiges каза...

Благодаря, Дими :).
Много усмивки в тези наситени с празници дни и на теб :).

Creative каза...

Страшно идейна картичка! Много красива и нежна! И нали знаеш, то прекрасното не може да се скрие, дори и фотото да е включило опцията собствено мнение за цветовете (моето редовно го прави като снимам вечер :)))
Поздравления!!!

~Gery~ каза...

Аз с тая моя пневмония, съвсем съм му изтървала края да гледам красоти...

Мила, справила си се превъзходно! Много ама много ми харесва тази пеперудена картичка!

И за мен е голяма чест, че именно публикация в моя блог стана причина за твоето вдъхновение да създадеш тази чудесна картичка!

Усмивкиии!

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com