вторник, 12 януари 2010 г.

Книгоразделители с дантели



Днес, с минимални усилия и минимална употреба на материали, направих тези книгоразделители.
Изработени са по познатия начин, който в последно време ми е любим :)- горещ ембосинг в цвят и без. Печатите са също от последните ми придобивки. За бекграунд с ръкописен текст отдавна мечтаех, а като го получих най- после като че ми се изпариха идеите. Но тук, струва ми се, добре пасна :). Печатите с циферблат пък ги бях нарочила за новогодишни изделия, но в дните преди празниците изобщо не можах да се събера в шепи, така че станаха пост новогодишни.
Не исках да поставя никакви обемни елементи, защото ще се слагат в книги все пак, но с добавените панделки и дантели изглеждат по- добре. Цял следобед седяха затиснати от няколко тежки тома с надеждата че от това ще станат по- плоски :D. Не станаха.



11 коментара:

Nana каза...

Днес явно и двете сме били на вълна горещ ембосинг! Знаеш ли, че преди няколко дена си мислех, че искам хубав кногоразделител (не че мнгоо чета напоследък :Х) тези са чудесни. И печатите много ми харесаха, ако не е нахално да споделиш и каква марка са или от къде са купувани... :)

Anniesartbook каза...

Подкрепям Нана за върпоса за печатите. Аз още не съм се решила на горещ ембосинг, ще трябва да се престраша обаче. :-)
Много, много ми харесват книгоразделителите! От какво са въженцата?

Chiges каза...

Нана, аз не че като чета ползвам нещо различно от етикети от дрехи, играчки и други подобни дреболии :D.
На другите въпроси се чудех къде да отговоря, но реших все пак да не редактирам публикацията. Печатита (двата бекграунда) са на Stampabilities, циферблатите са на Heidi Swapp. Всички са купени от http://www.simonsaysstamp.com/servlet/StoreFront.
Ани, въженцата са текстилни, изгреждат промазани, купени са от М-арт, Русе. Стотина метра е едно гранче или поне 50 мисля. Купих ги да си връзвам разни келтски възли преди повече от година :).

арт_мама каза...

Страхотни книгоразделители! Да ти е жал направо да затиснеш такава красота в някоя книга. И още веднъж поздравления за това, че успяваш и да ходиш на работа, и децата да си гледаш, и да сътворяваш подобни прекраснотийки, че даже и в блога да ги публикуваш! На мен това съчетание хич не ми се отдава - дали защото малкия е голяма бесотия или аз нещо не съм в ред...

Chiges каза...

Съвсем в ред си, Ели. Всъщност съм в отпуск идните 3 месеца, затова и намирам време. Докато ходех на работа направо не се знаех къде съм, дотолкова бях изгубила тренинг.

Te4eto каза...

Мнооого си добра!!!
Много са стилни и подозирам, че който получи такъв ще му свиди да го ползва по предназначение - нали докато е в книгата няма да се вижда целия.

Rony каза...

Изключително ми харесва !!!

Рачето каза...

и аз искам такьв...

Рачето каза...

особено 4-тото

Chiges каза...

Изключително много ме зарадвахте :). Благодаря ви!
Раче, имаш го ;)

Creative каза...

Изключителна идея и изпълнение, Теди! Очарователни са! :)

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com