събота, 30 януари 2010 г.

Покани за рожден ден



Това са покани и са за рождения ден на дъщеря ми. Тя винаги има някакви безумни желания, които надхвърлят възможностите ми, но тази година на помощ ми дойде една книжка за направата на картички, която и подарихме преди време и си стиснахме ръцете :). Вместо нарисуваните цветя реших да направя Lollipop Flower, към които поставих линк вече вчера, но не пречи да го повторя.
Две вечери рязах, мачках и съединявах :D. Най- хубавото е, че не е необходимо окръжностите да са абсолютно кръгли и спокойно може да се включат децата в рязането, особено ако са много настоятелни. Дори съзнателно търсех асиметрия и ръбатост и често трябваше да си напомням да не центрирам частите :).
Четката ми за акварелни моливи вече окончателно се предаде и изкарах една обикновена. Нея обаче изобщо не можах да я накарам да ме слуша. Добре че небрежния общ вид на поканите беше търсен :).
Доволна съм от резултата. Това е най- пъстрото нещо, което съм правила и ми доставя голямо удоволствие да ги разглеждам и разглеждам... :D.









7 коментара:

Dimitrana S. каза...

Симпатични са много, Теди!

Идеята на дъщеричка никак не е лоша: правят се еднотипни, но всеки получава съвсем индивидуална картичка :-)

Поздрави и :-) за вас!

Nana каза...

И трябва да си доволна от резулатата, Теди, защото поканите са много свежи и весели. ХАресва ми, как си избегнала типично детските мотиви, но пък сте направили нещо толкова приятно за окото! Кога е рожденният ден? :)

Мама на Ежко каза...

Ела при мен за награда ;)

Ivolina каза...

Да знаеш да си освободиш дните преди 5.5 и 19.8. Ангажирана си да правиш покани.
Много са хубави, Теди.

Chiges каза...

:)
Всяка година следваме този модел- еднакви, но различни ;). Тези са ми хем сладки, хем небрежни- така си ги представях. Радвам се, че ви харесват.
Деси, да си ги нямаме такива- ще се включа само ако направим партия :D.
Шматка, благодаря за наградата.

Мързеланче каза...

Мама за пример си :)
Станали са много шарени и свежи.

Anniesartbook каза...

Нямаш идея колко уважавам проекти, в които и мъниците могат да участват! Блаодаря ти от сърце, мисля с моят син да се включим по пролетно-мартеничково време с нещо такова за неговия клас!

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com