петък, 8 януари 2010 г.

Mojo Monday 120



Тази вечер реших да си поиграя малко с новия ми печат бекграунд. Исках само да пробвам как ще изглежда, за да не съм изненадана когато наистина искам да го използвам, но толкова ми хареса, че му потърсих подходящ скеч. Намерих такъв при Mojo Monday.
Използвах прозрачна пудра за горещ ембосинг с мастило сепия. После с дистрес мастила направих фон в три цвята- кафяв, син и зелен. На снимката не се вижда, но се получи много добре. Поради това и реших, че опитът е успешен и си заслужава да го включа в нещо. Хартиите са отново Basic Grey- OFFBEAT и в действителност са по- наситени и ярки, но ги матирах малко.
Ще включа картичката в предизвикателството.

4 коментара:

Anniesartbook каза...

О, тази е страхотна!Направо ми залепнаха очите! точно в моя гама!
Вижда се ефекта, за който говориш, но като отвориш снимката голям размер. Много, много ефектно! Браво!

Сподели моля те за кръгчето, най-външния кръг, който е изрязан на фестон с кой пънч го прави? От сума време се опитвам да си намеря такъв и нито по магазините намирам, нито онлайн. Има само едни с по-голям фестон, а такъв ситен не съм виждала.

Ivolina каза...

Ако разбрах и половината от това дето си го написала пък на.
Картичката обаче е страхотна. Ставаш все по-добра. Тоя скеч го гледах и така и не можах да си представя, какво да сложа, че да стане.

Joseline каза...

Just browsing through all the Mojo Monday entries. Your card is very pretty.

Chiges каза...

Ани, кръгчето е очартано първо с чаша и после е изрязано с къдрава ножица. Тя, милата, вече доста дъвче, но в повечето време успявам да прикрия сдъвканото :).
Деси, развесели ме :D. Четох се няколко пъти и всеки път се разбирах :), но сигурно защото знам какво съм имала предвид. Ако мога да внеса яснота за нещо, питай.
Благодаря ви за добрата оценка!

Joseline, thank you!

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com