петък, 12 март 2010 г.

Картичкофурии- предизвикателство №8





Тази седмица на мен се падна честта да предизвикам всички Картичкофурии :). Тези картички са един вид вдъхновение по темата :D. Надявам се да бъде интересна за повечето от вас и с нетърпение очаквам вашите картички.
Хартията, използвана и за двете картички, е Basic Grey Lime Rickey. А бордюра на картичката с цветенцата е от Pal Parade Bungle Jungle Paper на Sassafras.

9 коментара:

Le каза...

Ами страхотни са!
Много стил и класа! Много!

Ivolina каза...

Картичките ти са наистина малки бижута. Много ми харесват.

Em каза...

И двете картички са много сладки, но не знам защо тази с пилето повече ми харесва. Може би защото много обичам такива весели птички!

Creative каза...

Както коментирах вече при Картичкофуриите, страхотно предизвикателство :), а твоите картички са си (ще повторя Деси, ама и аз мисля така) едни супер сладки бижутенца! Пилето е разкошно, ама на мен слабост определено са ми цъфтетата. :))

Milena каза...

Настрани от темата,за което се извинявам за въпроса.От както следя блога се питам за името му,има ли връзка с едноименния роман на Джоан Харис?:)

Chiges каза...

Миленка, да, има общо :). Харесвам Джоан Харис и като тръгнах да правя блог това име не ми излизаше от ума. Но много рових да проверя дали не е защитено по някакъв начин заглавието и не намерих нищо по въпроса. А ми пасна, защото моите истории наистина са оттук- оттам и чак се чудя как толкова време правя само картички :).
Радвам се, че ви харесаха. То след отзивите за гардероба да го е страх човек да направи нещо :D.

Unknown каза...

Много сладурски картички! А предизвикателството много ми пасна понеже в последно време и аз залитнах по миниатюрките, макар че още малко трябва да намаля размера :).

Nana каза...

Как само картички правиш, Теди? И мебели и мебели...:)
Една точка и от мен за ципльонъка. Размера наиситна е супер сладък, но аз лично не мога да го приема като за картичка. По-скоро като да го закачиш на опакован подарък с надпис "От: За:" и отделно картичка. Я, кажи ако си запазила, каква е цветната хартия на пилето?

Chiges каза...

Нети, и аз съм голяма фенка :).
Нана, хартията е Basic Grey Lime Rickey. Дори ще го добавя в публикацията ако някой друг също се интересува ;).

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com