понеделник, 8 март 2010 г.

За осми март...


Сутринта на бюрото ме чакаше тази картичка, придружена от букетче кокичета :). Знам че е направена още преди седмица и беше крита нагоре- надолу по етажите. Всяка година голямата ми дъщеря тайно прави картички и тази не пропусна :). Много ме зарадва.
От училище пък се върна с тези двете:

На първата съм аз, а на втората- баба и. Също толкова красива съм, колкото и на картичката, само ме е нарисувала с около 68,5 килограма по- лека :D. И колко само подходящи са за предизвикателството на Картичкофуриите за тази седмица :).
А следващите съм правила аз за днешния празник, на който ходи свекърва ми. Честно казано не съм особено доволна от резултата, някак повече очаквания имах, но нещо не можах да ги подредя добре, а и бях много притисната от времето. Тези с розите като че станаха по- прилични :). За което много благодаря на Двете елши. Отдавна исках да разгадая точно тези рози как стават, но все не ми попадаше урок под ръка. В общи линии съжалих, че не започнах първо тях да правя, защото изненадващо лесно, бързо и красиво станаха. Във всички случаи мисията е изпълнена :).


6 коментара:

Creative каза...

Страхотни са картичките от малката госпожица. :) И предполагам как са разтопили майчиното сърце.
Честит празник и от мен, Теди! Все така пълна с енергия, лъчезарна, обичана и обичаща бъди!
А честитките с многото цветенца са изключителни! И розите, и другите! :) Ще искам скоро нагледен урок от теб как ги правиш тези цъфтета, че сега нали мисля сватбените покани на дружката ми и ще пробвам различни идейки. :)

Ivolina каза...

Картичката и картините на Яна са едно ниво по-добри от моите. Моите уважения на талантливата девойка.
А направените от теб картички са направо прекрасни. Толкова много и толкова различни. Всяка уникална сама за себе си.
Майстор си и това си е.

Arabela каза...

Теди, отново ни изненада! И този път картичките, които показа са мой тип - изчистени и толкова нежни. А за малката госпожица...това са най-скъпите подаръци за една майка.

Dimitrana S. каза...

Честит празник, Теди!

Колко много картичкииии.. Браво!

На мен най- ми се харесва първата: със сърчицата :-)))

Chiges каза...

Дъщеря ми ще бъде очарована от положителните ви оценки :). Благодаря ви!
Свет, цветенцата са съвсем обикновени и са някакъв вариант на лоли поп. Изглеждат само по- кичести от многото пластове тишу.
Деси, благодаря ти, винаги се изказваш много ласкаво за моите картички :).
Диме, радвам се че ти харесват :).
И отново Дими- наистина много сърца има на картичката- как да не се чувства обичан човек :). Но пък не мога да си устоя като се видя облечена със зелена пола :D.
Честит празник, момичета!

арт_мама каза...

О, Теди, толкова са хубави картичките на Яна,и толкова прекрасно е чувството да получиш такъв подарък от детето си! Представям си вълнението, с което ги е правила... Пази си ги - това е чудесен спомен! А за твоите - какво да кажа - чудесни както винаги! Много я глезиш твоята свекърва ;) И честито за наградата от Крейзито - заслужаваш я напълно!

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com