неделя, 21 март 2010 г.

Семпло






Някъде по пътя от измислянето до реализацията се разминах с елегантното, но поне останаха сравнително семпли картичките :).
Ще ги включа в две предизвикателства: Щурото, където темата тази седмица е Simple and Elegant и това на Lucy- Clean and simple.

Понеже вчера получих ново дистрес мастило Tattered rose и исках някъде да го използвам, очевидно много хора се възмутиха от моята грешка :D, а и вероятно все пак не е добре да оставям така публикацията, реших да направя поправка.
На снимката не се вижда добре, но мастилото е много нежно и се съчетава перфектно с основата. Но надписът пак стана крив ;).
Цветята видях в този блог- разбира се тук изглеждат много по- нежни, и реших да опитам да направя нещо такова. Използвах ръчна хартия като тази

с размер 10 на 10 сантиметра. С къдрава ножица, без да се старая много да станат съвършени къдриците, изрязах 9 окръжности, намачках ги и ги залепих една за друга.

Бялото цвете е изрязано с ножица, която реже на зиг- заг и са повече листчетата.

15 коментара:

Addii каза...

ох.. много са хубааави много

Creative каза...

Теди, много свежи, много красиви картички!
А пък да ти кажа, тази дето не си й сложила самостоятелна снимка ми е фаворитка! И то точно заради тези разместени буквички! Дефекта за мен си е чист Ефект! Страхотно се е получило!

Ivolina каза...

Прекрасни са и трите. И защо да не са елегантни. За мен са си. Майстор си му на тоя дистреснат ембосинг.

~Gery~ каза...

Гледам, че Creative ме е преварила.. Ама и мен оранжевата картичка така най-ми легна на сърце! :)

арт_мама каза...

Теди, отново прекрасни картички - и семпли, и елегантни! Ти ли прави цветята на първите две - много ми харесват!

Lucy Abrams каза...

These are so beautiful.

Arabela каза...

Теди, не само семпли, не само ... И много елегантни! Разкажи за цветята и листата-как ги направи?!

Le каза...

Мммм бялата роза, бялааааатаааа! Супер!Искам и аз да знам как си направила розите, за да направя и аз някой ден!

Unknown каза...

Е, как да не са елегантни! Прекрасни са! И аз искам да знам за цветята - ти ли ги прави и как :), защото са супер.
Що се отнася до надписа на оранжевата картичка, сега ще налея масло в огъня, обаче наместо "о" трябва да има "а". Дано не ми се разсърдиш, ама реших, че е по-добре да кажа, отлколкото да я подариш, например, на някого така и чак после да разбереш.

Nana каза...

Теди, злато мое, не е само крив ми и леко грешен надписа. :С Чак ми е съвестно да го кажа, ама и аз като Нети, по-добре на време преди да я подариш на някого. Не, че ако е за мен ще я върна. :) Бялото цвете е страхотно, въобще и трите са разкошни.

Chiges каза...

Не се тревожете, другарки мои, :D и това видях като разгледах снимките (естествено след, а не преди), но вече не ми се променя нищо. Не мислех да я подарявам, но се наложи- дъщеря ми е горд собственик. Може би защото учи руски език :D. Изобщо не знам как успявам да го направя, при условие че надписа и до сега стои на екрана, но не ми е за пръв път ;).
А за дистреса- изобщо не стана от първия път и това малко ме изтощи. Мислех си, че съм му хванала цаката, пък...
Дими, листата са прегъната на две изрязана като едно по- дългичко листо хартия тишу.

krechi каза...

Много ефектни са станали картичките! Как няма да се измориш с тоя ембосинг, като трябва бързо да се действа... Много са семпли и елегантни! И друг път внимавай с надписите :)!

арт_мама каза...

Благодаря за урока! Само че ръчно хартия скоро няма да правя, а сигурна съм, че голяма част от ефекта се дължи именно на нея.

Мързеланче каза...

На мен средната ми е фаворит :) И трите са страхотни!

Chiges каза...

Кречи, поуката е, че трабвя да се ползват готови надписи :D.
Ели, аз също не съм я правила тази, купена е преди доста време. И аз мисля, че заслугата да станат такива пухкавки цветята е на хартията :).
Шуши, и на мен :).

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com