сряда, 24 март 2010 г.

Easter


Картичката е в отговор на Щурото предизвикателство, чиято тема тази седмица е Easter.
Изобщо не очаквах музата да ме осени по тази тема, но добра муза ми се падна :D. И ако е така добра да остане по- дълго, бих могла да направя и още нещо по темата, защото имам още едно подобно пиле. Пилетата са т. нар. rub on, залепени за бирен картон. По този начин си направих домашен чипборд :).
Хартията е на K&Company от две различни колекции, но яйцата специално са от една от новите ми придобивки от Двете елши, на която много се радвам. Десените са страхотни!
Също така дадох втори шанс на машината ми, която този път се представи добре- не пропусна нито бод. Може би причината предния път наистина е била в тиксото отдолу. Разбира се докато разбера как да отпусна натегнатия горен конец се получи този доста крив тегел откъм долния край на картичката.
И като стана дума за муза, ми се иска да споделя с вас едно видео- отдавна търсех повод да го направя. Елизабет Гилбърт се оказа точно толкова симпатична и вдъхновяваща, колкото си представях, докато четях първата и издадена у нас книга :). Видеото е малко длъжко, но мен поне не ме остави да скучая. Има субтитри на български в полето под екрана.
Сега поне ще стане ясно защо понякога греша надписи, друг път забравям някоя особено важна част или лепя на много важно място единствената перла без перлено покритие :D- музата е виновна.

9 коментара:

Dimitrana S. каза...

Харесвам! Чудесна е :-)

Браво, Теди!

Подсещаш ме, че аз сега съм само с намерението за великденски картички.. нямам все още дори ясна идея, а време не остана..

Creative каза...

Оо, супер сладурска картичка, Теди!
И аз днес имах намерението да започна да творя великденски, ама стигнах само до формата на яйчице, с която обаче съм страшно горда, защото я правих на ръка и стана пърфект :)))
Очаквам с нетърпение теб и музата ти да покажете следващите си творения! :)

Irena каза...

Картичката ти много ми хареса :)
По отношение на видеото, изгледах го цялото и ми се прииска да прочета нейна книга :)

Unknown каза...

И на мен ми се прииска да прочета книгата :D. Благодаря, че сподели!
А картичката, както винаги, е страхотна! Това рафия ли е дето си използвала за гнезденцето? Получило се е чудесно!

Addii каза...

много много ми хареса,и май ми става една от любимите твои!страхотна е

Te4eto каза...

Пак много стилна картичка! Супер е!

арт_мама каза...

Теди, отново чудесна картичка, макар и да е малко тъмничка за моя "великденски" вкус ;). А как ти завиждам /благородно, разбира се/ за машината ако знаеш - моята шие само в права линия.

Chiges каза...

Благодаря ви, много сте мили всички :).
Нети, не знам как се казва това нещо, може и това да му е името. Оригиналния му цвят е по- светъл, това се опитах да го боядисам с мастило. Но понеже е лъскаво като слама мастилото не попи, после пък не пожела да се залепи- голям зор беше. Точно миналата седмица гледах някъде гнездо с яйца, съжалявам че не обърнах внимание от какъв материал точно е гнездото.

Ivolina каза...

Много ми харесва точно сламата. Придави истински вид на картичката.
Ако боядисват яйцата толкова бързо като мен нищо чудно, че е узпяло и пиле да се измъти през това време.
А това видео съм го гледала, но някак не можа да ме вдъхнови.

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com