четвъртък, 20 май 2010 г.

Къде е кравата?


Когато започнах тази картичка, не бях правила нищо от две седмици :0. Всеки знае колко е трудно да започнеш, след като си спрял за известно време- като че не знаех какво да правя с ръцете си :). По тази причина това се оказа най- дълго правената ми картичка- може да се каже че ми отне около шест дни, като в тях влизат и два дни търсене на картинки :). Няма да казвам колко време прекарах в съзерцаване на това, което не се получаваше, въпреки ясната предварителна представа. Това леко ме притесни, защото ако всеки път от тук нататък ми е необходимо толкова много време, хобито ми вече няма да е разтоварващо :(.
И така- с тази картичка исках да кажа: Честит имен ден, Гери, а каква по- подходяща картичка за Гергьовден от агне и пастирка :). Само дето намирането на изображение на малка сладка пастирка за оцветяване ме измъчи безобразно и накрая се наложи да прерисувам такава. Нищо не стана, докарах я до тук

диплих какви ли не хартии и накрая се отказах от нея. Така и не се получи някаква прилична рокля, а по кюлоти не можах да я оставя :D. Остана само агнето, което пък една сутрин просто изчезна. Подозирах нечии ловки пръсти замесени в изчезването, но така и никой не си призна. Чак вечерта, след като направих още едно агне, разбрах защо цял ден на въпроса: "Къде е агнето?" ме пращаха за зелен хайвер. Детето като видя животинка номер две и възторжено възкликна: Кравааа! :D.
Използвах скеч на Card Patterns.

17 коментара:

Krissbal каза...

Невероятна!

КаРи каза...

Картичката много ми харесва. Дори и пастирката!
Обаче историята искрено ме разсмя :-)

Когато съм била малка съм отговаряла на въпроса "от къде идват яйцата" с "от магазина" :-)

Te4eto каза...

Още се хиля на кравата :)))
А за картичката нямам думи, всъщност за картичките ти нямам думи!

Le каза...

имам думи ...и още как!
Много ми харесва овчицата, чудех се къде е ,щом веднъж я спомена. Е, много е реалистична, ,можеп да я докоснеш и почувстваш съвсем. Хресва ми и, че пастирката е освободила...овчицата...
Пастирката нека има собствен свой живот!
--
И така най-ми харесва разнобразието на материали, харесва ми, че винаги подхождаш с чувство, и как би било иначе...щом всяко твое прозиведение носи своето такова. Умело вплиташ емоциите, и нещата не изглеждат просто подредени, а някак въплътени!

Creative каза...

Теди, картичката е приказна, а овчицата е просто прелестна! Толкова сладичка. :)

Irena каза...

Теди, картичката е много сладка, а овчицата още повече.
Много хубава и забавна (поне от страни е такава) история :)

Ваня каза...

Теди , овчицата ( крава ) е прекрасна , пастирката не знам защо ми прилича на Червената шапчица , а историята искренно ме разсмя.Не в лошият смисъл , просто си представих как умуваш и размерваш хартийки и търсиш готова овца.

Unknown каза...

Страхотна овчица, Теди! Направила е картичката чудна.А публикацията искрено ме накара да се засмея, макар че си давам сметка, че на теб не ти е било толкова весело :)

Milena каза...

Страхотен подарък си направила на Гери!Понякога незанимаването известно време с нещо, може да има доста положителен ефект...внася разнообразие и нотка ведрина. При теб се е получило страхотно завръщане в творческите редици.Много сладка овчица,празнична и оригинална картичка.
Поздрави:-)

Мама на Ежко каза...

Винаги колкото повече премеждия имаме, толкова по сладко е накрая,
Страхотна картичка се е получила !!

Chiges каза...

Хаха, тогава наистина не ми беше смешно :), но сега всички се забавляваме с историята. Радвам се, че развеселих и вас :).

siskus каза...

Миличката тя,посмях се и аз,но наистина доста си се полутала,но пък резултата е супер.Като прочетох първо заглавието и започнах да се взирам за скрита крава в картичката и си помислих да не е цветето с панделката...Майтап голям :))))))))

Ivolina каза...

Викаш ти изчезна овцата, пък то кравата я нямало. Сладка малка ммаймунка.
Картичката ти е страхотна. Много готина овчица.

Nana каза...

На глас се смях с публикацията и "Краватааааааа". :) Сладурни сте всичките.
Картичката ми легна на сърцето още Гери като я показа в блога си. страхотна е! Тази овчица е безумно сладка. :)

krechi каза...

Ох, как се смях с твоята публикация!!! "Краааавааа"
Много хубаво си я направила, носи твоя дух. Голяма кипра, с това лъскаво цвете!

Cattt handmade каза...

След толкова премеждия, картичката е стана възможно най-красива! Въпреки, че и пастирката ми хареса. Нищо, сега ще си имате вкъщи една къдрава крава и една пастирка по кюлоти :) Хи-хи-хи

арт_мама каза...

Теди, със закъснение се присъединявам и аз към веселбата :) Наистина много забавна история, а и така добре познати са ми тези сръчни пръстчета... Картичката в крайна сметка е станала прелестна!

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com