събота, 29 май 2010 г.

Три в едно


Тези две картички правя вече цяла седмица :О. Имаше вечери, в които времето ми стигаше само да разместя по веднъж елементите и толкова :D.
Брат ми, който има годишнина от завършване на училище (леле, колко е пораснало малкото ми братче), ми поръча картичка за учителката си. Имах амбициозен план да направя мини албумче за снимки на класа преди и сега, но времето едва ми стигна за картичка :).

В същото време реших да направя картичка и за майка ми, която ми гостува този месец, но се оказа че всеки получи картичката, предназначена за другия :).

Въпреки че снимките ми са тазсутрешни, отново не можах да ги докарам- губят се разни детайли по хартиите. Освен това се опитах да използвам скеч на Friday Sketchers от миналата седмица, но е трудно разпознаваем :).
Щях да довърша публикацията със снимки от тазгодишното ни почистване на природните паркове, но от две шепи карти се оказа че сме тръгнали с празен фотоапарат :D. Тази година поне отидохме сравнително навреме и двете ни девойки чистиха :). Мога поне да ви припомня снимките от миналата година ;)
Искам да благодаря и на три много мили и талантливи дами за наградата, която получих от тях. Това са Дани, Крисбал и Рали.

Регламентът на наградата е следния:
1. Да благодарите на човека, който ви е дал наградата с линк към неговия блог.
2. Да споделите 10 неща за себе си.
3. Да предадете наградата нататък (което ще направя по- късно).
Отново ви благодаря, момичета!

4 коментара:

Nana каза...

Разкошни картички, Теди! Първата е страхотна направо, а на втората копченцето е прелестно.

Le каза...

Много ми харесват картичките, и начина и подхода ти. Винаги успяваш да им въплътиш топлина! И материалите, и подредбата им...остават у мен такова усещане.

Irena каза...

Картичките са прелестни, много ми харесват, всеки елемент е страхотен :)

arcadia каза...

Наградка и от мен, заповядай!

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com