неделя, 26 септември 2010 г.

Предай нататък №1

Преди много време, доскоро дори отказвах да си спомня колко точно :D, се включих в една игра. Играта се казва Предай нататък и преди няколко часа с облекчение видях, че не съм пропуснала срока :).

Това е първото от петте ръчно изработени от мен неща. Изработката му се проточи изключително много, въпреки че основната част направих бързо. На това се и дължи разминаването между външността и вътрешността- след толкова месеци просто се оказа невъзможно да започна от там, където бях спряла.


Моделът е от тук. Само дето на мен момента със залепянето на велкрото нещо не ми се получи и пристъпих към план Б- затваряне с магнит. След двуседмично очакване на магнитите, които в крайна сметка се оказа, че не сме поръчали, проектът беше замразен до началото на септември :).
Урокът е наистина чудесен, няма място за въпроси. Само бих искала да припомня някои неща, които научих от Tricia Morris. Първо- момента с прегъването на ъгълчето при облепянето на кориците с хартия.

По този начин се получава хубаво, заоблено ъгълче.
И второ- ръбовете. Минавайки ги с уред за прегъване по този начин

се сдобиваме с истински равни от край до край, хубавки ръбчета :).

10 коментара:

Irena каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Irena каза...

Страхотен ръчно изработен подарък, Теди, чудесна идея и прекрасно изпълнение :)
Само не разбрах кой ще му се радва :)

Unknown каза...

Писах ли писах...а blogger ми се присмя и не публикува нищо. Та отначало...
Много ми харесва подаръкът, Теди! От няколко дена се настройвам да започна своите - крайно време е! И сега като гледам колко прекрасен е твоя, мисля, че се върнах на кота нула в идейно отношение :).
Прекрасна папка с рецепти ( макар че разбирам, че наименованието ми, бледо описва творението! А картичката към него - разкош!
Въобще, мога само да завиждам на получателя.

Creative каза...

Сега направо ме караш още повече да съжалявам, че не успях да се северосам на време и да се впиша в тези пет човека ... :)))
Страхотна кутия/албум/комплектче, Теди, а като видях и какво съдържа ... просто .. вълшебно и вкусно ... а да не говорим и за десерта - картичка!

Ваня каза...

Теди , страхотен подарък !!!Ти си мълчиш , мълчиш и накрая покажеш нещо зашеметяващо красиво ! Завиждам на този който ще го получи !

Маги каза...

Ммм, страхотен подарък ще получи някой! :) Всичко е така добре изпипано и направено.

Le каза...

ех, че хубавооо!

Chiges каза...

:)
Радвам се, че ви харесва.
Класьорът, папката или както там му е името, беше за Шуши. Опитах се да го довърша до рождения и ден, ама все ми изникваха разни неща и едва миналия понеделник го завърших. Реших, че все трябва да го е получила за една седмица и затова го публикувах :).

Te4eto каза...

Какво да ти кажа - точно заради такива творения съм ти фен :)

Krissbal каза...

Уникално е, просто.....Адмирации!

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com