събота, 11 декември 2010 г.

Отново цветно

И двете картички са с един от най- любимите ми печати за всички времена. Дълго време обаче не можех да го открия и точно преди да отправя тежки обвинения към домашните помощници, той се появи. В кутията с печати. Единственото място, на което не бях търсила.
Изключително много се забавлявах с направата и на двете. По втората обаче има толкова много картон, че се чудя как успява да се задържи изправена :).
Изненадващи възможности предоставят печатите :).
Сигурно ви писна от зелени торти с лилави хризантеми, но ето една от преди две седмици, която много ме радва. И въпреки че в съседските дворове има цветя в най- различни цветове, в нашия двор имаме само такива :).

13 коментара:

Le каза...

прекрасна торта, ако е пред мен едва ли бих я пробвала, как се реже дизайнерска торта?

а картичките, прекрасни и твои си.
аз като един необичащ печатите човек, съвсем искрено се възхитих на дизайнерския ти и творчески усет за използването им. ненадмината си. истински артист.

трудова медицина каза...

Всичките са невероятни! Поздравления

Unknown каза...

Много любими са ми всичките ти картички и тези не правят изключение! А печатите са наистина прекрасни и не мога, и аз като Ле, да не се възхитя на начина, по който си ги приложила.
Що се отнася до хризантемените ти торти,колкото и да знам, че цветчетата ти са за хапване, за всеки случай кликнах върху снимката да се уверя отблизо, че не са истински :).

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Картичките ти ...както винаги, повече от страхотни! Но тортите ти са от невероятни, по-невероятни, най-невероятни! И аз като Нети .....кликах върху снимката да ги видя отблизо, после - обратно да видя като цяло! После пак отблизо, после пак.....и така няколко пъти!И това твоето ако не е МАЙСТОРЛЪК ОТ КЛАСА, не знам кое друго е! Ненадмината си с твоите торти....още е пред очите ми онази, слънчогледената!!!!!
Моите поздравления, адмирации и овации!
Чакам с нетърпение следващите ти творения - дано да не пропусна заради нестигащото ми време.

Toni каза...

Картичките са чудесни, но пък как се прехласнах по тортата... И, не, не е заради лакомията ми:))) Такава торта дори не бих и помислила да я ям - само ще я гледам и ще й се радвам. Невероятна е!

krechi каза...

Аз пък- за разлика от Тони, с удоволствие бих я изяла:)- колко апетитно изглежда... метни някое парченце за Бургас... И аз като Дани- гледах, гледах хризантемите... ама те чудесни, като истински цветя! Браво!
А за картичките- прекрасни. Имаш стил, който не мога да объркам. Много семпли, някак земни, истински... Страхотни!

Valchen каза...

Картичките са страхотно нежни, елегантни и просто невероятно красиви. За тортите да не говорим -невероятно уникални цветя!

Te4eto каза...

Теди, невероятна си!
Тези торти няма как да ми омръзнат...а ако беше пред мен - ще погледам, ще се порадвам на страхотния и вид и ще я нападна (няма да иде зян) :-)

Маги каза...

Картичките са прекрасни! Разбирам защо ти е любимия печат. :)
Тортата е прелестна!

siskus каза...

Картичките са чуднички,много нежни,много ценни!А тортата......помислих си че наистина са истински хризантемите и че наистина са от двора!!!!Чудесни!!!!!!

Chiges каза...

Сърдечно ви благодаря за добрите думи :). Наистина ме зарадвахте :).

Hristovica каза...

Здравей,мила приятелко!На мен се пада честта да ти изпратя изненадка за Коледа според списъка на Картичкофурийте.Тъй като не намерих мейла ти,реших да ти пиша тук и така да оставя моя за да ми пратиш адреса си:adish_blablabla@abv.bg.Прегръдки Ади

оценка на риска каза...

Станали са невероятни!

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com