неделя, 19 декември 2010 г.

Още един рожден ден. Всъщност два :)

Част от вас вече са виждали тази картичка, но друго си е да я покажа и аз :). Правих я с идеята да е весела, блестяща и пъстра като Гери, но стана основно пъстра :). 
Виждах я дълго време преди да се захвана наистина с нея, но толкова промени претърпя, че от момиченцето, опряно с гръб на сантиметъра, показващ колко е пораснало, остана само това :D.
Имах огромно желание и торта да и направя, както си пожела преди време, но никак не си представях как ще и я пратя. Работата стана: "Остави, има желание", както казват в казармата :D. 
Торта обаче направих за моята малка дъщеря- вече 3-годишна.

И ако поради липсата на Жаба, Пеперуда, Мишка, Кърт, Лястовица не става ясно коя е приказката- това е Палечка :). Опитах се да направя водно конче като на Димитрана, но бързо разбрах, че това не е лъжица за всяка уста :).
 Цветята са правени под зоркото наблюдение на съпруга ми. С мащабирането твърде не се справих, но той твърди, че иначе са доста реалистични :). Жабешка воднянка (доста грозно име за такова красиво цвете според него :)), мехунка и водна незабравка са цветенцата изброени отгоре надолу.
 Сега малко ме е яд, че не го послушах да облека Палечка със зелена рокля, но оранжево в момента ми се струваше добра идея.
 Ето я и моята Палечка- малко се чуди какво точно да направи- да духне или да наплюе свещите. В крайна сметка направи и от двете по малко :D.

14 коментара:

Creative каза...

Да ти е жива и здрава малката феичка, Теди! И двечките много, много да те радват!
А тортата е невероятна! Цветята и листенцата са толкова реалистични и така нежни и ефирни! Сигурна съм, че поне няколко пъти ще се върна, за да им се любувам .. И направо не знам как сте я нарязали тази красота ... :))

Arabela каза...

Теди, честита ти Рожденичка-Палечка! Нека бъде много здрава и послушна и живота й да бъде като в приказка! А тортата, о тя е прекрасна(както и всички други в по-предните постове) и сигурно също толкова вкусна! Картичката е чудесна и носи много настроение,надявам се получателката й е на същото мнение!:)

Toni каза...

Честит рожден ден на твоята сладка Палечка, Теди! Много усмивки й желая! Картичката е много оригинална, а тортата - впечатляваща.

Ваня каза...

Теди , да ти е жива и здрава Палечката!А за тортата , просто нямам думи , как ви даде сърце да я нарежете!!

Addii каза...

Теди,да е жива и здрава малката сладурка-много щастие и късмет!
Тортата е чудна,цветята са като истински

Маги каза...

Да ти е жива и здрава сладуранката, Теди!
Страхотна картичка, а за тортата направо нямам думи.

Valchen каза...

И аз да се включа в пожеланията за много здраве и късмет на малката красавица! Картичката е много жизнерадостна, а за тортата да не говорим;)

unicorn каза...

Теди да ти е жива и здрава малката фея:)))))Да расте щастлива и обградена с приятели:))Нека детството и бъде изпълнено с игри и усмивки :))))И разбира се мама и тати много да я слушкат:))))Тортата и картичката са прелестни:)))

Dimitrana S. каза...

Прекрасна торта! Толкова са красиви цветята, изключително сполучливи.. а Палечка е много сладка! :-) Толкова мило настроение създава цялата композиция.. Браво!

Теди, очарована съм!

Всичко най-хубаво за теб, малката рожденичка, за цялото ти семейство:

здраве, късмет, любов и благополучие!

Сърдечни поздрави и много :-)))

krechi каза...

Теди, как ме разсмя поста ти...в края :). Да Ви е жива и здрава малката фея!
Всичко е много хубаво! Страхотна картичка! А за тортата- нямам думи! Цветята са много реалистични. Браво!

Milena каза...

Здраве и много щастие за твоята малечка:)
Много радост и за вас!
Справила си се перфектно с тортата. Цветята са като истински. И палечка е много сладка:)
Хубави предпразнични дни, Теди:))

Chiges каза...

Благодаря ви изключително много за ласкавите думи и милите пожелания :). Много ме зарадвахте :)

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Теди, мила.....колко много красота намирам винаги при теб и за жалост понякога пропускам поради липса на време - какт ои сега .....Прекрасна торта отново - аз съм фен на всичките ти торти! Толкова реалистично си пресъздала приказката....и личи колко е щестлива рожденничката!
И малко на патерица .....да ти е жива и здрава малката чаровница, много радост и гордост да ти носи винаги ! И двете са сладурки, да са ти живи и здрави!
Хубави и весели празници!

Irena каза...

Теди, да ти е живичка и здравичка малката сладурка!
Всичко най-добро желая на нея и на цялото ви семейство.
Тортата е страхотна, браво на теб.
Чудесни снимки :)
Прегръдки :)

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com