неделя, 30 май 2010 г.

Clean and simple

Тези две картички са направени по скечове на Clean and simple stamping.

Първата е по скеч №91. Ровейки в кутията с аромат на ванилия, която получих от Ралико, попаднах на това разкошно цвете и още няколко като него. Влюбих се в цветята на мига, но все не ми се удаваше възможност да разкрася нещо с тях. Дори се опитах да си направя мои, но съвсем не се оказа толкова лесно- ставаха ръбати и разкривени листчетата :).

Втората е по скеч №92.

събота, 29 май 2010 г.

Три в едно


Тези две картички правя вече цяла седмица :О. Имаше вечери, в които времето ми стигаше само да разместя по веднъж елементите и толкова :D.
Брат ми, който има годишнина от завършване на училище (леле, колко е пораснало малкото ми братче), ми поръча картичка за учителката си. Имах амбициозен план да направя мини албумче за снимки на класа преди и сега, но времето едва ми стигна за картичка :).

В същото време реших да направя картичка и за майка ми, която ми гостува този месец, но се оказа че всеки получи картичката, предназначена за другия :).

Въпреки че снимките ми са тазсутрешни, отново не можах да ги докарам- губят се разни детайли по хартиите. Освен това се опитах да използвам скеч на Friday Sketchers от миналата седмица, но е трудно разпознаваем :).
Щях да довърша публикацията със снимки от тазгодишното ни почистване на природните паркове, но от две шепи карти се оказа че сме тръгнали с празен фотоапарат :D. Тази година поне отидохме сравнително навреме и двете ни девойки чистиха :). Мога поне да ви припомня снимките от миналата година ;)
Искам да благодаря и на три много мили и талантливи дами за наградата, която получих от тях. Това са Дани, Крисбал и Рали.

Регламентът на наградата е следния:
1. Да благодарите на човека, който ви е дал наградата с линк към неговия блог.
2. Да споделите 10 неща за себе си.
3. Да предадете наградата нататък (което ще направя по- късно).
Отново ви благодаря, момичета!

неделя, 23 май 2010 г.

Gift card holder



И аз, както всички наоколо, тези дни съм на абитуриентска вълна. Направих тези т. нар. картички :) за колежката ми. Оказа се наистина елегантен начин да се поднесат пари и пожелание в едно. Толкова сладки ми се струват, че чак ми се иска да има на кого да подарим другата :).
Цветето на втората направих с пънч звезда, който получих като награда от Двете елши. Много ми хареса как се получи.

четвъртък, 20 май 2010 г.

Къде е кравата?


Когато започнах тази картичка, не бях правила нищо от две седмици :0. Всеки знае колко е трудно да започнеш, след като си спрял за известно време- като че не знаех какво да правя с ръцете си :). По тази причина това се оказа най- дълго правената ми картичка- може да се каже че ми отне около шест дни, като в тях влизат и два дни търсене на картинки :). Няма да казвам колко време прекарах в съзерцаване на това, което не се получаваше, въпреки ясната предварителна представа. Това леко ме притесни, защото ако всеки път от тук нататък ми е необходимо толкова много време, хобито ми вече няма да е разтоварващо :(.
И така- с тази картичка исках да кажа: Честит имен ден, Гери, а каква по- подходяща картичка за Гергьовден от агне и пастирка :). Само дето намирането на изображение на малка сладка пастирка за оцветяване ме измъчи безобразно и накрая се наложи да прерисувам такава. Нищо не стана, докарах я до тук

диплих какви ли не хартии и накрая се отказах от нея. Така и не се получи някаква прилична рокля, а по кюлоти не можах да я оставя :D. Остана само агнето, което пък една сутрин просто изчезна. Подозирах нечии ловки пръсти замесени в изчезването, но така и никой не си призна. Чак вечерта, след като направих още едно агне, разбрах защо цял ден на въпроса: "Къде е агнето?" ме пращаха за зелен хайвер. Детето като видя животинка номер две и възторжено възкликна: Кравааа! :D.
Използвах скеч на Card Patterns.

вторник, 18 май 2010 г.

Цветя и награди


Наистина много трудно превключвам на вълна картички напоследък. То пък на каква ли вълна превключвам лесно :).
Днес зарадвах с тази картичка моя близка, което, разбира се, много зарадва и мен :).

Използвах скеч на Clean and simple. Хартиите са от различни колекции, а копчето е направено по метода, споделен от Creative ;). Наистина се оказа голяма забава :).

Ще се възползвам от възможността да благодаря за награди, които получих тези дни.

Тази награда получих от Рени и Светлето- благодаря ви, момичета :).


А тази получих от Дани- благодаря ти много, Дани :).

сряда, 12 май 2010 г.

Един прозорец



Нямах и минута време за правене на картички, но тази вечер разгледах как са отговорили на предизвикателството на Двете елши виртуалните дружки и най- неочаквано ме засърбяха ръцете. Тази седмица предизвикателството е зададено от Creative- всички я познаваме, а и думите не стигат за подобаващо представяне :), но задачката е точно в неин стил- очарователна и оригинална.
Всички представени прозорци- и вдъхновяващите, и на участниците, са фантастични. Всеки един от тях ме накара да се усмихна и за пореден път ми се прииска да ги бях направила аз :).
Идеята ми в началото беше друга- да се вижда паяжина и спускащ се паяк :D, но паякът (подобно на една овца, за която ще пиша друг път) много успешно се покри в последния момент и се наложи да залепя тапет на стената :).
За пръв път използвах дистрес мастило като водна боя и ми хареса как стана. А цветът е страхотен- fired brick и е една от новите ми придобивки от Елшите
Снимките са ужасни, но картичката на живо се получи доста прилична.
Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com