неделя, 19 декември 2010 г.

Още един рожден ден. Всъщност два :)

Част от вас вече са виждали тази картичка, но друго си е да я покажа и аз :). Правих я с идеята да е весела, блестяща и пъстра като Гери, но стана основно пъстра :). 
Виждах я дълго време преди да се захвана наистина с нея, но толкова промени претърпя, че от момиченцето, опряно с гръб на сантиметъра, показващ колко е пораснало, остана само това :D.
Имах огромно желание и торта да и направя, както си пожела преди време, но никак не си представях как ще и я пратя. Работата стана: "Остави, има желание", както казват в казармата :D. 
Торта обаче направих за моята малка дъщеря- вече 3-годишна.

И ако поради липсата на Жаба, Пеперуда, Мишка, Кърт, Лястовица не става ясно коя е приказката- това е Палечка :). Опитах се да направя водно конче като на Димитрана, но бързо разбрах, че това не е лъжица за всяка уста :).
 Цветята са правени под зоркото наблюдение на съпруга ми. С мащабирането твърде не се справих, но той твърди, че иначе са доста реалистични :). Жабешка воднянка (доста грозно име за такова красиво цвете според него :)), мехунка и водна незабравка са цветенцата изброени отгоре надолу.
 Сега малко ме е яд, че не го послушах да облека Палечка със зелена рокля, но оранжево в момента ми се струваше добра идея.
 Ето я и моята Палечка- малко се чуди какво точно да направи- да духне или да наплюе свещите. В крайна сметка направи и от двете по малко :D.

събота, 11 декември 2010 г.

Отново цветно

И двете картички са с един от най- любимите ми печати за всички времена. Дълго време обаче не можех да го открия и точно преди да отправя тежки обвинения към домашните помощници, той се появи. В кутията с печати. Единственото място, на което не бях търсила.
Изключително много се забавлявах с направата и на двете. По втората обаче има толкова много картон, че се чудя как успява да се задържи изправена :).
Изненадващи възможности предоставят печатите :).
Сигурно ви писна от зелени торти с лилави хризантеми, но ето една от преди две седмици, която много ме радва. И въпреки че в съседските дворове има цветя в най- различни цветове, в нашия двор имаме само такива :).
Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com