вторник, 25 януари 2011 г.

Коледни през януари

Наскоро писах как показвам всичко, което направя, защото и без друго е в оскъдни количества :). Това ме подсети за няколко картички, които правих миналата година.
 Много обичам първото разгръщане на всяко ново блокче хартия, иска ми се да използвам всеки десен :).
Някъде имам снимки на още няколко коледни картички, които правих за мнимия училищен благотворителен базар в училището на дъщеря ми, но не мога да ги намеря. Не е голяма загуба де :). Базар обаче се оказа, че изобщо няма, но тя, с присъщия и ентусиазъм, беше успяла някак да го измисли :).
В крайна сметка намериха на кого да ги подарят  :).
И за да приключа зимно- празничната серия, ще покажа и свещите, които ни светиха в новогодишната нощ.
Така и не ми се получи украсата на свещи, която показа Гери. Всъщност съвсем на първо четене изображението хубаво си залепваше, свещта го поглъщаше един вид. Седмица по-късно обаче забелязах, че крайчетата, които в началото не се виждаха дори, бяха леко повдигнати. Повторих процедурата и още същия ден цялото изображение се отлепи. Сигурно нещо не съм направила както трябва, но не ми се рискуваше с нови опити в последния момент и затова украсих свещите по този начин :).
Като "разтоварих" всичко зимно, очаквам да ме посети пролетно вдъхновение вече :).

6 коментара:

nana каза...

Явно не е станало....оффффффф...ще продължавам

Маги каза...

Картичките са чудесни, Теди! Свещите са станали много красиви. Трябва и аз да пробвам да направя тази година.:)

Unknown каза...

Чудесни са, Теди! Странно, но особено много ми хареса картичката в нетипично коледната оранжево-зелена комбинация :). Свещите също са красиви - понякога е хубаво нещо да не ти се получи, защото в тези моменти често се раждат много добри идеи :).

Milena каза...

Теди, прекрасни са! И картичките, и свещите. Много ми харесва тоя старец, не е традиционен и някак винтидж. Страхотни хартии и декорации си подбрала.
А към втората, знаеш, имам особени симпатии:) Благодаря!

Em каза...

Чудни са! Коледните картички със старинен вид винаги се ме привличали, имат някакъв особен чар!
Украсата на свещите ти се е получила много добре. Понякога нещата, които правим в последния момент стават много красиви!

Korneliya Haralanova каза...

Ooo, Теди много интересни картички си показала! Тази третата в зеленичкото ми е любима! Прекрасни са ти всички неща, имаш много интересен стил :-D.

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com