петък, 25 февруари 2011 г.

Котешки работи

Торта за един млад мъж, която беше истинско изпитание за способностите ми да възпроизведа триизмерна фигура :). Дали да не си бях премерила силите първо с BEN10 като по-лесна фигурка  :D. Всъщност както седмица по-късно установих- лесните фигурки също не ми се получават, така че беше все едно :).
  Вътре тортата е "Татяна" и мога да ви уверя, че вече се нарежда сред любимите ни. Винаги се притеснявам да оставя дълго време да престои торта с млечна сметана и маскарпоне, така че за празника беше едва на 30 часа. Потърпевшите обаче споделиха, че на шейсетия час вкусът е божествен :).
Малко преди да сложат свещичките, намериха от някъде и едно перо за шапката на котака, така че стана по-достоверен :).

6 коментара:

Unknown каза...

Тедии, нямам думи! Все повече ме впечатляваш с тези торти! И поздравления за котарака - и без перо е не по-малко достоверен!

Korneliya Haralanova каза...

Теди, чудесно се е получила тортичката!Ставаш все по-добра! Браво на теб!

Milena каза...

Страхотна е, Теди! Изключително сполучлива декорация.
Много ти се радвам:)

Creative каза...

Нети ми е взела думите :)) Същото щях да напиша и аз - и с перо, и без перо си е все същото сладко коте с умиляващо-сладичък поглед, а ти Теди си направо майсторица на тези торти - как ги извайваш .. направо ти се възхищавам!
Да измислим как може да се транспортира една торта лятно време до София без разпад и ще съм си решила проблема с тортата за рождения ден на малчо :))

Angel - Nel каза...

Теди, страхотна си! Всичко, което правиш е уникално!!!

Тайланд каза...

страхотна торта, много ми харева, в очакване на нови публикации - поздрави и до скоро

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com