петък, 25 февруари 2011 г.

Котешки работи

Торта за един млад мъж, която беше истинско изпитание за способностите ми да възпроизведа триизмерна фигура :). Дали да не си бях премерила силите първо с BEN10 като по-лесна фигурка  :D. Всъщност както седмица по-късно установих- лесните фигурки също не ми се получават, така че беше все едно :).
  Вътре тортата е "Татяна" и мога да ви уверя, че вече се нарежда сред любимите ни. Винаги се притеснявам да оставя дълго време да престои торта с млечна сметана и маскарпоне, така че за празника беше едва на 30 часа. Потърпевшите обаче споделиха, че на шейсетия час вкусът е божествен :).
Малко преди да сложат свещичките, намериха от някъде и едно перо за шапката на котака, така че стана по-достоверен :).

сряда, 23 февруари 2011 г.

Историята на моя род

Дълго време не съм публикувала нещо ново. Не че и това е нещо ново, мина месец, откак го направихме :). Историята на моя род е проект, по който работихме двете с дъщеря ми и тя свърши наистина много работа.
Буквите са приспособени латински такива.
Избирахме дейности и техники, с които да може да се справи сама, но понякога все пак ставаха и непредвидени неща. Тогава превръщахме дефекта в ефект- като на дървото горе :).
На мен се падна многото шиене.
Нещо не се спогаждаме с блогър и не знам какво да направя с огромните дупки, които зеят тук- таме.
 
Това са стъпките на двата рода, които са се срещнали на точното място :).
Собственоръчно направени снимки на бабите и дядовците.
 
 И накрая някакъв вариант на родословно дърво.
Ако се чудите защо съм сложила тази рамка- бях си легнала много късно без да снимам и сутринта се наложи скоростно да направя фотосесия. Толкова спяща съм я правила, че нямам никакъв, ама никакъв спомен. Не мога да си обясня защо съм избрала възглавница за основа, около която освен това се виждат разни тъмни ъгълчета. Та това е сравнително лесен за смилане вид :).

сряда, 2 февруари 2011 г.

Една от най-бързите

Една от най-бързите ми картички. Нямаше дълго избиране на хартии, нито търсене на скеч. Още щом се прибрах у дома с подаръка, към който трябваше да бъде прикачена, знаех каква ще бъде :).
Всъщност съвсем простичка като идея, но пък ми е толкова симпатична :).
Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com