понеделник, 7 септември 2009 г.

Сватбена картичкаКартичката претърпя известна промяна, докато се получи това. Започнах от правоъгълник и си резвах по малко до настоящата форма :).
На основата изпробвах новите ми печати със завъртулки в комбинация с embossing powder. Първият опит стана като пуешко яйце- освен завъртулките и цялата страница беше в много ситни бели точици, а уж бях отстранила всичката излишна пудра. За втория опит използвах четка с много мек косъм, с която почистих излишното и така нагрях.
Цветът на картичката е по- скоро като на втората снимка.

ТУК Иволина е написала чудесна публикация за горещия ембосинг.

4 коментара:

Ivolina каза...

Ти разбиваш представата ми за сватбена картичка. Много красиво се е получило.

Dimitrana S. каза...

Харесвам!

Особено интересни са загатнатите, но затова пък характерни за една сватба елементи :-)

Другото, което ме впечатли е.. обяснението за направата й: нищо не разбрах и само прочетох с едни ей-такива големи очи :-D

Та, за направата й нищо не мога да коментирам, но за готовия й вид: оригинална, интересна, закачлива, пълна с настроение, свежа!

chiges каза...

Честно казано и на мен ми харесва картичката (изчервено човече) :). Сигурно от повече от година ми се прави картичка точно с такива, типични за сватба елементи, само червеното се роди спонтанно :).
А за горещия ембосинг Иволина има много хубава публикация, към която ще добавя връзка.

Annie каза...

Ех, от кога се каня и аз да разуча как стават нещата с този ембосинг паудър! :-) Трябва да погледна на Иволина сраничката! :-)

Картичката е нестандартна и открояваща се- като замисъл и цветове! Определено ми допада!

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com