понеделник, 29 март 2010 г.

Великденски кошнички

Дори и не предполагах каква треска ще ме затресе с тези кошнички :). Когато видях една много сладурска в нета обаче място не си намерих, докато я разгадая.
Тези двете бяха първото производство:

След тях добавих дантелка :):

А после и миналогодишни яйца, за да не остане съмнение какво е предназначението на кошничките :D.


Дъщеря ми, излишно е да ви казвам, е очарована и вече има планове :D. А аз съм доволна от резултата. Дори последните две кошнички вече са в две госпожички ;).
Страхувам се, че не са особено цветни, но ще ги включа в предизвикателството на Двете елши.

13 коментара:

арт_мама каза...

Теди, страхотни кошнички! Някога, като бях малка, имах такава кошничка, само че изплетена от тънки ленти фурнир. Отново казвам - чудни са!

Irena каза...

Много са хубавки, чудеснички, прекраснички, супер са, много ми харесват :)

krechi каза...

Много са хубави! Нищо, че не са цветни.

Milena каза...

Изключителни са!Много ми харесват,естествени,създават ми едно такова пасторално настроение:)А дантелката е много силен акцент!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Теди, много ми харесва - върна ме в детството и мен - аз също имах такава като дете /то какво ли толкова имаше/, та още си я помня - в нея си слагах разни дребни нещица... Много автентично си я докарала, красива е...

Ivolina каза...

Чудесни са. Нищо чудно, че Яна е им се точи. А с яйцата са направо разкошни. Семплите кошнички позволяват на красивите яйца да изпъкнат в тях.

Creative каза...

Невероятно сладки и прекрасни кошнички! А и по отношение на размера им (като съдя от последната снимка) са си направо по мой вкус :) Разкошни са, Теди!

Unknown каза...

Страхотни кошнички! Според мен не е нужно да бъдат шарени, за да са великденски. Ще се съглася с Деси, при това така изпъкват не само яйчицата, но и красотата на кошничките е по-видима, отколкото ако всичко шаренееше ( аз за това в моята сложих небоадисани яйчица, че иначе щеше да се пренасити от шарки). А идеята да прибавиш дантелка е брилянтна, промяната е чувствителна след поставянето й.

Greta каза...

Кошничките имат изключително автентичен вид!Страшно много ми харесаха!

Chiges каза...

Много се радвам, че ви харесват :). За мен беше изключително удоволствие да ги правя. Освен ако не ми поръчат 22 :D.

~Gery~ каза...

Мдам, и аз мисля, че в този натурален цвят много наподобяват на истинските кошници, а аз тооолкова ги харесвам! Едновремешните с истинското им приложение, а не декоративните сега.. И те са хубави де, но някак детските ми спомени са свързани именно с този тип кошници, когато баба ми береше череши в тях, защото аз не стигах... :)

Te4eto каза...

Много са сладурчести! Запали ме да ги пробвам и аз!

Le каза...

не мисля, че наподобяват. те са си съвсем истински. много са страхотни, естествени и красиво изработени. респект към теб Теди, няма нещо, което да направиш и то да не е изпипано, измислено, стилно и оригинално.

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com