събота, 11 септември 2010 г.

Да дарим

Последните седмици се занимавам с дейности, необичайни и нетипични за мен :). Налага се да прекарвам много време на открито, обикновено под някое дърво на сянка, но понеже съм сама, много хора ме намират за бедстваща. А, честна дума, видът ми изобщо не е на крехка и беззащитна девойка :), но явно у хората желанието да помогнат е дълбоко втъкано. Веднъж ми предложиха диня, друг път- пуканки, после студена вода и стол :). Най- често спираха да ме попитат дали не съм закъсала нещо с колелото хора с каруци, хора с коли, други хора с велосипеди, хора с трактори... :). След което направо ми се доплакваше от умиление.

Тази картичка се появи в резултат на такива чувства. Да, животът е хубав! Каквото и да става, животът е хубав, защото винаги има нещо малко и обикновено, което да ни прави щастливи :).
Заедно със следващата ще ги включа в предизвикателството на Картичкофуриите, което тази седмица е с благотворителна насоченост.

Заедно с тях съм приготвила и още няколко по- стари картички, които не са правени специално за целта, но които отдавна бяха нарочени точно за това :).

10 коментара:

siskus каза...

Душичка,как няма да си те питат как си!Картичките са чуднички,много топли,нежни,много са красиви!!!!!!!

Le каза...

Прекрасни са,
топли и нежни!
Цветята, кошничката, и носталгичния дух, който витае сред последните ти публикации отново ме карат да се чувствам специално тук.
Прекрасни са! И може би ще бъда аз тази, която първа ще купи от теб!

п.с. не мога да не питам какво правиш сама под дебелите сенки?!

Маги каза...

Прекрасни са и двете!

Addii каза...

много са красиви

unicorn каза...

Радвай се,че хората ти предлагат помощ нищо,че не се суждаеш от нея:)))Картичките са чудни:))

Unknown каза...

Изключителни са, Теди! Много харесвам новите цветя, които правиш. И малката кошничка и картинката са прекрасни! А палитрата от цветове, както винаги гали окото :).

Em каза...

И двете картички са прекрасни и са за една прекрасна цел! Много ми харесаха цветенцата, толкова са интересни и създават един такъв особен ефект, сякаш са захаросани бонбони!

Асеновград каза...

Много добри творби - личи си че са правени с любов и желание :)

Lotto Gravity Power каза...

И двете са уникални и прекрасни! Поздравления/

- каза...

Хубаво е, че хората все още са хора и безразличието не ги е изяло.
А картичките са чудесни! При теб във всяка картичка има нещо мило, нещо, което грабва окото и те превзема, също както цветята и кошничката сега :)

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com