сряда, 16 септември 2009 г.

Цветя за първия учебен ден


"Мамо, а картички за госпожите няма ли да направиш?"- невинно ме попита дъщеря ми на 14.09. в 9 и половина вечерта. Разбира се, как не се сетих :).
Избрах този вариант, защото с минимум усилия, придържайки се към готова схема, можех да направя две съвсем еднакви и в същото време различни картички. В последствие се оказа, че усилията не са толкова минимални и то защото заложих на тези цветя. Още на третото разбрах защо на някого изобщо му е хрумнало да направи пънч с несгънатия модел на цветето :).
Днес имаше родителска среща и видях че учителката си е пренесла в новата класна стая миналогодишната картичка, но в добавка освен нашата от тази година имаше и още една. Зарадвах се, защото имаше опасност да започна да се чувствам като натегачка :).

6 коментара:

Ivolina каза...

Приказни са. Браво на тебе. Къде ми е емотикончето дето пляска? Аз ти разправям,че си голям майстор, а ти ми говориш скромно скромно.
Бързо да правиш отделен пост и да показваш как се правят тия китки. Такива още не съм правила.
А как изглеждат отворени?

Chiges каза...

Благодаря! Къде ми е пък на мен изчервеното емотиконче? :)))
Ще покажа, само да си намеря материалите. Бях сигурна, че ги има в линковете на първа страница, но май точно те не са активни. Ани Радулова ги правеше, ако се сещаш.

Dimitrana S. каза...

Хубави са: весели, умерено пъстри.. същевременно празнични!

Ех.. защо пък натегачка? Това е един мил жест, вярно: малко по-особен и специален.. не всеки може да прави красиви картички :-)

Nana каза...

Разкошни са! Преди мен са казали останалото което мисля. Аз пък искам прегръщащото човече сега. Как ми липсват емотиконите, когато коментирам по блоговете...:)

Anniesartbook каза...

Много са красиви! Не знам защо и аз последните пъти все в последната минута се сещам за такива неща и се вкарвам във филми по никое време, ама важното е крайния резултат! ЧУдесни са цветятата!!!

Chiges каза...

Благодаря ви за добрите думи! :-)
Аз и да ги бях започнала по- рано сигурно пак в последния момент щях да ги завърша- като утихне цялата къща ми е най- хубаво да правя каквото и да е.
Това за натягането се превърна в закачка между мъжа ми и мен :).
Поздрав най- сърдечен за всички!

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com