петък, 25 септември 2009 г.

Есенно


Обичам есенните аромати, есенните цветове, есенната магия. И тъй като официално вече е есен, не мога да не и помахам за добре дошла :). Освен това много ми се искаше да изпробвам новия ми бял химикал- толкова го чаках.
Много харесвам американската дума за есен, звучи ми някак романтично :), затова и избрах нея за послание. Мъжът ми твърди, че сме използвали листопад за име на октомври- нещо, което украинците все още правят. Вероятно в някоя от следващите картички ще използвам такава романтична думичка на кирилица :).
И накрая нещо малко далеч от картичките. Вчера бях на концерт на Сигнал и днес все още душата ми пее. Затова и искам да споделя с вас една тяхна песен- Сляп ден (под текста има прозорец с видео).
Enjoy!

5 коментара:

Ivolina каза...

Много хубава картичка. Как само красиво оползотворяващ хартиите. Само не ми казвай, че си била на концерт в Русе. Като видях афиша и датата и ме хвана яд, колко е несправедлив живота. :)

Nana каза...

Ох, разкошна е! Много го харесвам този стил, или както каза Деси, напоследък все по-хубави и по-хубави ги правиш! За надписа съм без коментар...само тайничко цъкам с език и завиждам, че не мога да го направя и аз така. :)

Chiges каза...

Деси, да, в Русе бяхме :). За пръв път от няколко години отидохме някъде без децата- чак и на мен ми беше странно. Прекрасен беше концерта! С малко променен аранжимент бяха някои песни, имаше акустични версии, много сола, но все така силно и великолепно звучене!
Нана, и аз много харесвам тоя стил, но продължавам да опитвам различни неща. Май още дълго няма да намеря себе си :).
Между другото това е една от най- лесно сътворени картички. Може би трябва да си имам повече доверие и да не ги обмислям толкова много нещата.
Благодаря и на двете! :-)

Dimitrana S. каза...

Поляците са запазили и досега славянските наименования на месеците и с гордост наричат ноември listopad..

Цветовете на картичката, отделните елементи, свързани изключително добре в една прекрасна, цялостна композиция.. ето това е есента: топла, спокойна, красива..

Радвам се на твоите способности и въображение, Теди!
Сърдечен поздрав :-)

Chiges каза...

Благодаря ти, Дими!
Всъщност после попаднахме на интересен материал и се оказа че доста от славянските народи още използват листопад :).

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com