сряда, 18 ноември 2009 г.

Картички- играчки за елха









Картичките са направени по предложение на 365 cards. Много ми допадна и реших да си направя няколко. Проточих правенето, довършването и снимането обаче безкрайно и накрая едва намерих източника :). За първата, разбира се, ентусиазмът ми беше най- голям. Наизвадих чаши, с които очертах кръговете :), изтупах праха от отдавна събирани картони и дреболии всякакви и бързо я направих. Преди окончателно да залепя най- горния слой, посипах вътре и малко брокат. Реших, че ще изглежда добре и с брокатен кант отвън. Сложих го едва тази вечер и в действителност изглежда много добре, но това някак не се вижда на снимката.
Втората реших да бъде повече картичка и по- малко играчка за елха. Залепих две от новите ми копчета- миналата седмица си купих 80 (няма грешка, осемдесет) малки, сладки, разноцветни копченца. Благодаря, Иволина, че ми показа магазинчета.
С третата исках да напомня за прекрасните искрящи стъклени играчки от детството ми. Когато направих няколко сухи тренировки, си дадох сметка че няма да стане лесно, а енергия за повече в момента нямам. Броката и аз сме все още на Вие и предвид многократните корекции, май дълго още ще останем така. С декупажно лепило и четка направих точките и линиите, които после посипах с брокат. Вероятно дълго време ще блестим у дома.

8 коментара:

Creative каза...

Супер успешни и идейни! картички-играчки! А третата ми напомни точно и за моето детство (преди още да прочета текста) :))) Задължително трябва да продължиш с идеята, ще чакам още резултати! :)
И аз наскоро се сдобих със 120 разноцветни копченца и събрах очите на продавачката в кинкалерията, докато ми ги отброи, но мисля вече ми е свикнала и като ме види знае, че ще искам нещо шантаво :)))

Ivolina каза...

Супер са се получили картичките. Много ми харесва и идеята и изпълнението. Точно като първата ти картичка ми се върти в главата от доста време, но така и не съм я направила. Нали знаеш вица за вакуума, та и аз така.
Очаквам снимка на копченцата.
Creative и тя да вземе да покаже с какви се снабдила. Тъй да оплакне око човек.

Chiges каза...

Много се радвам, че ги одобрихте :).
Creative, като изтървана се чувствам всеки път, така че ми е ясно колко лесно се стига до 120 копченца и нагоре без да се усети човек :D.
Иволина, много ми се въртеше и на мен тази идея и бих пробвала пак. Много ми беше интересно, вярвам че и ти ще се забавляваш.
И да вземеш да кажеш вица за вакуума, щото никак не се сещам :).

~Gery~ каза...

Жестоки са! Много идейна хрумка, а реализацията наистина си я бива! :) Искам ощееее..

Unknown каза...

И аз се присъединявам към поздравленията! Направо се чудя кога ще намеря време да реализирам всички неща, които изгледах и харесах напоследък. И ти въобще не ме улесняваш :)!

Chiges каза...

Много сте мили, значи.
Радвам се, че и на вас ви допада идеята- бива си ги тези от 365 картички :).

Анонимен каза...

Deciding to buy online can result in a huge cost savings
while providing you the best options for your hair care needs today.

Likewise, using imported shampoos and conditioners from a tropical country when your climate is cold and
temperate is not such a good idea. It is designed for professionals so you know
you're getting top performance.

my blog post ... hair products

Анонимен каза...

Next, blend the oils and massage into scalp for two to
four minutes before sleep. As well as in this article I am going to explain why and how
to use it to cultivate hair - According to dermatologist Marianne ODonoghue its the most proven supplement for growing a prolonged mane.
It only leaves a lustrous sheath on the hair and gives it a beautiful look rather and the greasy effect that is left by the usual hair oils.
1 The oil spill threatens the lives of birds, sea otters, and more than 400 other species.
* Lavender Oil — prevents further hair loss and improves the health and
quality of the hair.

Visit my web page ... hairstyles with bangs

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com