сряда, 30 септември 2009 г.

Какво видяхме от терасата

Публикацията на Димитрана за гледката от прозореца/терасата, ме провокира да избера няколко от любимите ни снимки и да ги споделя с вас. Мъжът ми има слабост към снимането от терасата, защото от тук се вижда най- хубавия залез по целия Дунав. Колко нескромно :). И понеже точно на нивото на очите ни минават жици, той стъпва с един крак на перваза на прозореца, а с другия- на парапета. През това време на мен ми е настръхнала цялата космена покривка, но пък обикновено си заслужава. Ето някои от тях:










От терасата ни се виждат и такива гледки:





Толкова обичам тези снимки, че посветих книжка на тях. Казва се точно така- Какво видяхме от терасата и други наши любими неща.



След като мъжът ми добави линк в коментарите, редактирам и го добавям и аз в основната публикация.

4 коментара:

Dimitrana S. каза...

Ах, как ми е убягнал този пост?!

Теди, най-напред и най-спонтанно възкликнах: Невероятно! И дори го написах.. и продължих да гледам и разглеждам снимките. И колкото повече ги разглеждах, толкова по-силно ме завладяваха възторга и удивлението. Колкото повече гледах снимките, толкова повече мисълта ми тънееше и се отдалечаваше от полето за коментари.. И когато се завърнах, ето: искам, а не знам как да опиша емоцията :-D

Chiges каза...

Често и аз оставам без думи от гледката. Тя всъщност е едно от най- големите достойнства на къщата ни :).

Petya каза...

Наистина има с какво да се похвалите,отново и отново :).Между другото едно предложение,което се надявам да приемете.Хубавите снимки никога не са в повече :)

Kalimok Team каза...

Още нещо от нашата тераса. Този път видео - http://www.youtube.com/watch?v=MJCZq9YZc40.

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com