събота, 17 април 2010 г.

Истинска ръчна изработка


Без малко да изпусна срока на предизвикателство №12 на Картичкофуриите, което тази седмица зададе Ле. Темата е Истинска ръчна изработка и, признавам, имах огромно желание да се включа. Идеята за пликчето със семена видях някъде из блоговете и много ми хареса.
Ще включа картичката и в Щурото предизвикателство- Don't Call Me Flat и предизвикателството на Двете елши- Използвай панделка.

20 коментара:

Creative каза...

Изключителна, както винаги! :) Много, много ми харесва картичката - и идеята, и изпълнението!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Теди, както винаги - всичко при теб е на ниво! А пък за идеята да не говорим - страшно ми харесва! Нали си падам малко "градинарка" - семената в пликче ми се струват страхотна хрумка!

Unknown каза...

Много оригинална, Теди! А идеята за семенцата при теб я виждам за първи път. Наистина е много добра. Чудесно си я приложила :).

Milena каза...

Аплодисменти!Съвсем искрени,защото много ми харесва!Бледият розов цвят,съчетан с прекрасната рисунка на бобовата или грахова шушулка и акцентът с торбичката я правят мнооого уникална!

Ivolina каза...

Е какво да кажа. Дет се вика по нашенски пак изби рибата.
Прекрасни грахови шушулки и много красиво съчетание на цветовете. А и торбичката с грахчетата и аз я виждам за първи път при теб.
Я кажи тоя грах ще го сеем или ще го готвим.;)

Irena каза...

Страхотна идея, за изпълнението нямам думи. ДО сега не бях виждала такава картичка, много е интересна със тези семенца :)
В първия момент си помислих че са замразени грахчета, честно казано :)

Двете елши каза...

Хааа, супер яка идея! Много ми харесва - ама наистина - какви са грахчетата? Много хитро! И мерси че се включи в нашето предизвикателство!
Рали

Chiges каза...

Веднага ще поправя този ви пропуск- http://lilybeanpaperie.typepad.com/lilybeans_paperie/2010/03/for-this-is-love.html :). Разбира се тя прави фантастически неща, обожавам ги! Попаднах на такива сладки градинарски стикери, че си казах че непременно ще направя нещо такова. В случая обаче нямаше да са ръчно правени.
Деси, ще ги сеем :). Или поне така се надявам. Направих я за моя близка, която заедно със съпруга си иска да посеят още едно семенце ;).

Chiges каза...

Хаха, грахчетата са сухи, продават се такива семена. Аз нямам много голям усет като градинарка, но имам желание и все се вра в краката на свекърва ми :). От мераци все ми се вижда малко купеното, та грах определено ни остана тази година :).

Le каза...

Изключително открояваща. Бях се притеснила,че няма да участваш, но зеленото ти творение отново показа кой, какъв е и какво прави.
Поздравления!

Em каза...

Чудесна свежа и весела идея. Много ми хареса торчибката с грахчетата!

арт_мама каза...

Теди, както винаги прекрасна работа! И аз виждам идеята за първи път, така че за мен ти си й откривател! И картинката е страхотна - ти ли я рисува?

Chiges каза...

Благодаря ви за одобрението :).
Ели, аз я рисувах, доколкото това е рисунка :D. Гледах растението на снимка и си измислях, затова може и да не съм близо до истинския вид на граха :). Мислех и дантелка да изплета, но още не съм свикнала с новия ритъм (върнах се на работа) и не ми остана време.

Addii каза...

страхотна,оригинална и всичко вече е казано-много много хубава

Мама на Ежко каза...

Нестандартно и много красиво, радост за очите :)

Nana каза...

Теди, направила съм си един топер от няколко дена: "home grown for you". Все едно си ми прочела мислите, понеже имах същата идея, но освен готови семена копър, нищо друго не изнамерих в пакетче в къщи. :) Тъй де, исках да кажа - много готина и свежа. Много органик картичка така да се каже. :)

Мама на Ежко каза...

Заповядай в моя блог за награда.

Chiges каза...

Нана, толкова ми е сладка тази тема, че ми се струва недостатъчно експлоатирана :). Като правих пликчетата си приготвих няколко допълнителни за всеки случай и ми се ще наистина да ги използвам ;).

Nana каза...

Теди, много си права за темата. Според мен е направо чудесна (хоум гроун, органик, грийн), в момента ми даваш идея за нещо...:)

Unknown каза...

very pretty, thanks so much for playing along with us over at the crazy.
Trish

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com