събота, 24 април 2010 г.

Paris


Още една картичка направих в последния момент, току преди да изтече тринайстото предизвикателство на Картичкофуриите. Сигурно в главата на всеки изниква мисълта за Париж и Айфеловата кула като стане дума за ретро. И аз не съм по- различна :). Видях невероятно красиви картички на тази тема, дори ми се искаше да ги бях направила аз :D.

Цветето си го бях направила преди известно време по някаква импровизирана техника :). Изрязах четири цветчета от ръчна хартия с малка разлика в размерите, намачках ги, съединих ги и ги намокрих :). Реших, че като изсъхне хартията ще остане леко втвърдена, но тя си беше все така мека. Може би това е някаква особеност на хартията. В крайна сметка ми хареса как се получи.

8 коментара:

Addii каза...

страхотна както винаги-много ми хареса

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Много красива! Нямам време за коментари - та тук изказвам мнение за последните ти творения - всички до една страшно ми харесват, както между впрочем и всичките ти останали!Оригинални и изразяващи това за което са предназначени!

Le каза...

Забележително!
Много открояващи и съвсем тематични.
Незнам дали не са тягостни вече тези ласкави думи, но аз наистина се впечатлявам. Оказа се, че ретрото съвсем ти приляга, много точно и като усещане и като гама.
Цветето е впечатляващо и мисля съвсем скоро да го пробвам и аз, ако позволиш. Билета, дантелата и шева, като че ли нямаше как да не са точно такива...РЕСПЕКТ ТЕДИ! Това е, онова, което аз бих искала да видя, ако бях пуснала предизвикателството!

Irena каза...

Страхотна е, прекрасна :)

Ivolina каза...

Наистина ретро като че ли точно приляга като синоним на Париж.
Вълшебна картичка. Всичко си е точно там където трябва да е и се е съчетало прекрасно.

- каза...

Картичката е чудесна! Както, впрочем и целият блог-снощи съм разглеждала тук има - няма два часа сигурно...

Unknown каза...

Страхотна е, Теди! И аз като Ле вече незнам не досаждам ли с тези захаросани на моменти суперлативи, но наистина много харесвам нещата, които правиш. Струва ми се кощунствено да си замълча пред толкова красота :).

Chiges каза...

Лени, спокойно можеш да правиш и използваш каквото ти душа иска :). Аз самата не съм питала никого, но и не знам как се правят тези цветя, ами си измислих нещо.
Благодаря ви много, момичета, за милите думи. Наистина означават много за мен :).

Related Posts with Thumbnails
 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com